042 - 134500

Boka tid Höganäsveterinären

Höganäsveterinären

Välkommen!

Höganäsveterinären
Triangelplatsen 18
263 31, Höganäs

Smådjursklinik i Höganäs

Höganäs Veterinären

Höganäs-veterinären startades 2003 och drivs av mig själv, veterinär Albert Jacobson. Jag är en man med ett mycket gott humör och har efter min utbildning på Den Kongelige Veterinär og Landbohöjskole arbetat för Lundabygdens djursjukhus, danska Livsmedelsverket, Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg samt en del djurparker, och även för Svenska staten. Under åren har flera specialintressen utkristalliserats och idag går mycket av min tid åt till hudutredningar/klådutredningar av alla de slag, mer än 35% av mina patienter har öronproblem eller andra hudproblem. Ett annat specialintresse är vilda djur, fåglar, reptiler, gnagare ja kort sagt det som kallas för "exotics".

Vi har sedan 2014 även en foderbutik med både "sjukfoder" och "friskfoder " för hund o katt, och som patient hos oss har du alltid 5-15% rabatt på foder. Sedan 2013 arbetar jag heltid med Höganäsveterinären och här erbjuds vaccinationer, pass, ultraljud, lab, röntgen, kirurgi, rådgivning, foder, beteendevård, hudutredningar och andra medicinska utredningar.

Vår eviga Jour är en viktig servicedel av vår klinik och den utnyttjas flitigt av kommunens invånare, för vår del är det inte alltid vi kan hjälpa till men oftast går det! Jouren kan ofta vara ett bra alternativ till akuten på djursjukhuset där väntan ofta är många långa timmar. Finner vi att ditt djur är i behov av akutvård/intensivvård så skickas du direkt till lämplig remissinstans.

För det är förstås inte allt man rår på i en liten klinik så därför har vi en direkt primär remissinstans i "Smådjurskliniken Din Veterinär" i Helsingborg. Det är en riktigt stor verksamhet med all specialistkompetens och teknisk utrustning man kan önska sig. Så behövs deras konsultation så ordnar jag direkt en remiss dit. Även djursjukhuset i Helsingborg samt våra kollegor i Höganäs hjälper oss när det behövs.